Suchergebnisse

14 Ergebnisse

Sortierung:

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Open Access#32017

Validation of an HPLC-DADUV method for the quantification of cyclamate in tabletop sweeteners risk of exceeding the acceptable daily intake

BASE

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Open Access#72008

Estimated intake of intense sweeteners from non-alcoholic beverages in Denmark 2005

BASE

Buch(elektronisch)#820193 Versionen verfügbar

Hazardous Chemicals: Agents of Risk and Change, 1800-2000

In: Environment in History: International Perspectives Ser. v.17

init.form.title.accessOptions

init.form.helpText.accessOptions

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Aufsatz(elektronisch)#98. März 2024

EFFECT OF DIFFERENT SWEETENERS ON GLYCOGEN CONTENT OF BLOOD LEUKOCYTES AND DIFFERENTIAL LEUKOCYTE COUNTS IN C57BL/6 MICE

In: Vestnik Moskovskogo universiteta. Seria 16. Biologia, Band 78, Heft №4, 2023, S. 273-277

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Open Access#102011

Study of the table sweeteners and estimate of the total intake of selected sweeteners by Belgian adult population

BASE

Open Access#112021

Determinación de edulcorantes en bebidas carbonatadas mediante técnicas espectroscópicas y cromatográficas

In: https://uvadoc.uva.es/handle/10324/49744

BASE

Open Access#122020

Overuse of Non-caloric Sweeteners in Foods and Beverages in Chile: A Threat to Consumers' Free Choice?

BASE

Open Access#132011

Physical-chemical, caloric and sensory characterization of light jambolan (Syzygium cumini Lamarck) jelly

BASE

Open Access#142020

Overuse of Non-caloric Sweeteners in Foods and Beverages in Chile: A Threat to Consumers Free Choice?

BASE