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Open Access#12004

Hanfhaltige Lebensmittel – ein Problem?

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Aufsatz(elektronisch)#214. Dezember 2019

A Warning against the Negligent Use of Cannabidiol in Professional and Amateur Athletes

In: Snow active: das Schweizer Schneesportmagazin, Band 7, Heft 12, S. 251

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Open Access#62012

The margin of exposure of 5-hydroxymethylfurfural (HMF) in alcoholic beverages

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Open Access#72005

Analysis and Toxicological Evaluation of Cannabinoids in Hemp Food Products - a review

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Open Access#82014

Why does society accept a higher risk for alcohol than for other voluntary or involuntary risks?

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Aufsatz(elektronisch)#9April 2009

The contribution of acetaldehyde from alcohol to cancer: a review and exposure estimate for Germany

In: Sucht: Zeitschrift für Wissenschaft und Praxis, Band 55, Heft 2, S. 111-117

ISSN: 1664-2856

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Aufsatz(elektronisch)#109. Juli 2024

Rechtsprechung zu toxikologischen Schwellenwerten; Jurisdiction on toxicological thresholds

In: Journal of consumer protection and food safety: Journal für Verbraucherschutz und Lebensmittelsicherheit : JVL, Band 19, Heft 3, S. 327-333

ISSN: 1661-5867

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Aufsatz(elektronisch)#1126. September 2023

Application of the precautionary principle under article 7 of Regulation (EC) No 178/2002: general principles and evaluation of cannabidiol in food; Anwendung des Vorsorgeprinzips nach Artikel 7 der Verordnung (EG) Nr. 178/2002: Allgemeine Grundsätze und Bewertung von Cannabidiol in Lebensmitteln

In: Journal of consumer protection and food safety: Journal für Verbraucherschutz und Lebensmittelsicherheit : JVL, Band 18, Heft 4, S. 361-374

ISSN: 1661-5867

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Open Access#132012

The margin of exposure to formaldehyde in alcoholic beverages

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