Suchergebnisse

156249 Ergebnisse

Sortierung:

Open Access#22017

Dispersed free phytosterols as structuring agents in lipid systems with reduced saturated fat

BASE

Open Access#32018

Saturated fat, sodium and sugar in selected food items: a comparison across six European countries

BASE

Open Access#42017

Saturated fat, sodium and sugar in selected food items : a comparison across six European countries

BASE

Buch(elektronisch)#620093 Versionen verfügbar

Old-growth forests: function, fate, and value

In: Ecological studies v. 207

init.form.title.accessOptions

init.form.helpText.accessOptions

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Aufsatz(elektronisch)#91. März 1990

Rapid Assessment of Dietary Intake of Fat, Fiber, and Saturated Fat: Validity of an Instrument Suitable for Community Intervention Research and Nutritional Surveillance

In: American journal of health promotion, Band 4, Heft 4, S. 288-295

ISSN: 2168-6602

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

SSRN

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Open Access#132021

Saturated Spectroscopy of HCN

BASE

Open Access#142012

Moving Beyond "Good Fat, Bad Fat": The Complex Roles of Dietary Lipids in Cellular Function and Health12

BASE

Open Access#152021

Energy, Sodium, Sugar and Saturated Fat Content of New Zealand Fast-Food Products and Meal Combos in 2020

BASE