Suchergebnisse

10 Ergebnisse

Sortierung:

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Aufsatz(elektronisch)#37. Juni 2019

Production behavior and prices of beef cattle in the Brazilian Amazon

In: Semina: revista cultural e científica da Universidade Estadual de Londrina. Ciências agrárias, Band 40, Heft 4, S. 1639

ISSN: 1679-0359

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Aufsatz(elektronisch)#49. Oktober 2024

Capsaicina na alimentação de ovinos

In: DELOS: Desarrollo Local Sostenible, Band 17, Heft 60, S. e2151

ISSN: 1988-5245

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Aufsatz(elektronisch)#529. Februar 2016

Inclusão de diferentes níveis do resíduo de feijão nas rações de ovinos sobre o consumo e digestibilidade dos nutrientes

In: Semina: revista cultural e científica da Universidade Estadual de Londrina. Ciências agrárias, Band 37, Heft 1, S. 369

ISSN: 1679-0359

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Aufsatz(elektronisch)#716. Oktober 2019

Pepper (Capsicum ssp.) as a feed additive in sheep rations using two types of inoculum: Effects on in vitro digestibility and fermentation parameters

In: Semina: revista cultural e científica da Universidade Estadual de Londrina. Ciências agrárias, Band 40, Heft 6Supl3, S. 3653

ISSN: 1679-0359

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Aufsatz(elektronisch)#84. Mai 2018

Distiller's dried grain with solubles (Zea mays L) in the diet of sheep reared in the tropical region of Brazil: ingestive behavior and physiological parameters

In: Semina: revista cultural e científica da Universidade Estadual de Londrina. Ciências agrárias, Band 39, Heft 3, S. 1267

ISSN: 1679-0359

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Aufsatz(elektronisch)#923. November 2017

Distiller's dried grains with solubles (Zea mays L.) in feeding sheep on nitrogen balance

In: Semina: revista cultural e científica da Universidade Estadual de Londrina. Ciências agrárias, Band 38, Heft 6, S. 3807

ISSN: 1679-0359

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Aufsatz(elektronisch)#1015. April 2019

In vitro fermentation of the rations containing Morinda citrifolia L. (Noni) using two types of inoculum

In: Semina: revista cultural e científica da Universidade Estadual de Londrina. Ciências agrárias, Band 40, Heft 2, S. 831

ISSN: 1679-0359

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft