Suchergebnisse

64 Ergebnisse

Sortierung:

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Open Access#22022

Follow‐up of the re‐evaluation of polyglycerol polyricinoleate (E 476) as a food additive

BASE

Aufsatz(elektronisch)#3Januar 2025

Re‐evaluation of citric acid esters of mono‐ and diglycerides of fatty acids (E 472c) as a food additive in foods for infants below 16 weeks of age and follow‐up of its re‐evaluation

In: EFSA journal, Band 23, Heft 1

ISSN: 1831-4732

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Aufsatz(elektronisch)#7Dezember 2024

Scientific opinion on the extension of uses of quillaia extract (E 999) as a food additive

In: EFSA journal, Band 22, Heft 12

ISSN: 1831-4732

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Open Access#112022

Evaluation of the safety and efficacy of lactic acid to reduce microbiological surface contamination on carcases from kangaroos, wild pigs, goats and sheep

BASE