Suchergebnisse

8 Ergebnisse

Sortierung:

Buch(elektronisch)#120124 Versionen verfügbar

Decontamination of fresh and minimally processed produce

init.form.title.accessOptions

init.form.helpText.accessOptions

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Buch(elektronisch)#220144 Versionen verfügbar

Practical food safety: contemporary issues and future directions

init.form.title.accessOptions

init.form.helpText.accessOptions

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Aufsatz(elektronisch)#3Oktober 2018

Degradation of azo dye by an UV/H2O2 advanced oxidation process using an amalgam lamp

In: Water and environment journal, Band 33, Heft 3, S. 476-483

ISSN: 1747-6593

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Open Access#42019

Prenatal Omega-6:Omega-3 Ratio and Attention Deficit and Hyperactivity Disorder Symptoms

BASE

Open Access#52022

Risks and new challenges in the food chain:Viral contamination and decontamination from a global perspective, guidelines, and cleaning

In: Ezzatpanah , H , Gómez-López , V M , Koutchma , T , Lavafpour , F , Moerman , F , Mohammadi , M & Raheem , D 2022 , ' Risks and new challenges in the food chain : Viral contamination and decontamination from a global perspective, guidelines, and cleaning ' , Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety , vol. 21 , no. 2 , pp. 868-903 . https://doi.org/10.1111/1541-4337.12899

BASE

Open Access#62021

Inactivation of Foodborne Viruses by UV Light: A Review

BASE

Open Access#72021

Inactivation of foodborne viruses by UV light: a review

BASE