Suchergebnisse

6 Ergebnisse

Sortierung:

Aufsatz(elektronisch)#1Februar 2005

Modeling Growth of Clostridium perfringens in Pea Soup During Cooling

In: Risk analysis: an international journal, Band 25, Heft 1, S. 61-73

ISSN: 1539-6924

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Aufsatz(elektronisch)#218. März 2009

Cooking Practices in the Kitchen—Observed Versus Predicted Behavior

In: Risk analysis: an international journal, Band 29, Heft 4, S. 533-540

ISSN: 1539-6924

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Aufsatz(elektronisch)#316. Juni 2005

Improving Food Safety in the Domestic Environment: The Need for a Transdisciplinary Approach

In: Risk analysis: an international journal, Band 25, Heft 3, S. 503-517

ISSN: 1539-6924

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Aufsatz(elektronisch)#525. Februar 2008

Food Safety in the Domestic Environment: The Effect of Consumer Risk Information on Human Disease Risks

In: Risk analysis: an international journal, Band 28, Heft 1, S. 179-192

ISSN: 1539-6924

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Aufsatz(elektronisch)#6August 2007

Food Safety in the Domestic Environment: An Interdisciplinary Investigation of Microbial Hazards During Food Preparation

In: Risk analysis: an international journal, Band 27, Heft 4, S. 1065-1082

ISSN: 1539-6924

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft