Suchergebnisse

175 Ergebnisse

Sortierung:

init.form.title.accessOptions

init.form.helpText.accessOptions

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Open Access#32005

Evaluation of migration models that might be used in support of regulations for food-contact plastics

BASE

Open Access#42005

Evaluation of migration models that might be used in support of regulations for food-contact plastics

BASE

Open Access#52005

Evaluation of migration models that might be used in support of regulations for food-contact plastics

In: Food Additives and Contaminants 1 (22), 73-90. (2005)

BASE

Aufsatz(elektronisch)#10Januar 2025

Nutritional safety and suitability of a specific protein hydrolysate manufactured by Fonterra Co‐operative Group Ltd derived from a whey protein concentrate and used in infant formula and follow‐on formula

In: EFSA journal, Band 23, Heft 1

ISSN: 1831-4732

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Aufsatz(elektronisch)#12Dezember 2024

Safety assessment of the substance 2,2′‐oxydiethylamine for use in plastic food contact materials

In: EFSA journal, Band 22, Heft 12

ISSN: 1831-4732

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Aufsatz(elektronisch)#13August 2024

Safety assessment of the substances 'wax, rice bran, oxidised' and 'wax, rice bran, oxidised, calcium salt' for use in food contact materials

In: EFSA journal, Band 22, Heft 8

ISSN: 1831-4732

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Open Access#142022

Follow‐up of the re‐evaluation of polyglycerol polyricinoleate (E 476) as a food additive

BASE

Aufsatz(elektronisch)#15Januar 2025

Re‐evaluation of citric acid esters of mono‐ and diglycerides of fatty acids (E 472c) as a food additive in foods for infants below 16 weeks of age and follow‐up of its re‐evaluation

In: EFSA journal, Band 23, Heft 1

ISSN: 1831-4732

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft