Suchergebnisse

212 Ergebnisse

Sortierung:

Aufsatz(elektronisch)#5Dezember 2024

Revised dietary exposure assessment of the food enzyme triacylglycerol lipase from the genetically modified Aspergillus oryzae strain NZYM‐AL

In: EFSA journal, Band 22, Heft 12

ISSN: 1831-4732

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Aufsatz(elektronisch)#6Dezember 2024

Revised safety evaluation of the food enzyme endo‐1,4‐β‐xylanase from the genetically modified Bacillus subtilis strain LMG S‐24584 produced by a modified process

In: EFSA journal, Band 22, Heft 12

ISSN: 1831-4732

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Aufsatz(elektronisch)#7Januar 2025

Revised dietary exposure assessment of the food enzyme thrombin from cattle (bovines) and pig's blood

In: EFSA journal, Band 23, Heft 1

ISSN: 1831-4732

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Aufsatz(elektronisch)#8Oktober 2024

Safety evaluation of an extension of use of a food enzyme containing endo‐polygalacturonase, pectinesterase, pectin lyase and non‐reducing end α‐l‐arabinofuranosidase activities from the non‐genetically modified Aspergillus niger strain PEC

In: EFSA journal, Band 22, Heft 10

ISSN: 1831-4732

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Aufsatz(elektronisch)#9Dezember 2024

Safety assessment of the substance 2,2′‐oxydiethylamine for use in plastic food contact materials

In: EFSA journal, Band 22, Heft 12

ISSN: 1831-4732

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Aufsatz(elektronisch)#10Dezember 2024

Safety evaluation of the food enzyme containing endo‐polygalacturonase and β‐glucosidase from the non‐genetically modified Aspergillus tubingensis strain ARO

In: EFSA journal, Band 22, Heft 12

ISSN: 1831-4732

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Aufsatz(elektronisch)#11August 2024

Safety evaluation of the food enzyme glucan 1,4‐α‐maltohydrolase from the genetically modified Saccharomyces cerevisiae strain LALL‐MA+

In: EFSA journal, Band 22, Heft 8

ISSN: 1831-4732

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Aufsatz(elektronisch)#12August 2024

Safety evaluation of the food enzyme β‐galactosidase from the genetically modified Bacillus licheniformis strain DSM 34099

In: EFSA journal, Band 22, Heft 8

ISSN: 1831-4732

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Aufsatz(elektronisch)#13August 2024

Safety assessment of the substances 'wax, rice bran, oxidised' and 'wax, rice bran, oxidised, calcium salt' for use in food contact materials

In: EFSA journal, Band 22, Heft 8

ISSN: 1831-4732

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Aufsatz(elektronisch)#15November 2024

Safety evaluation of the food enzyme glucan‐1,4‐α‐glucosidase from the non‐genetically modified Aspergillus niger strain DP‐Azh100

In: EFSA journal, Band 22, Heft 11

ISSN: 1831-4732

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft