Suchergebnisse

15 Ergebnisse

Sortierung:

Open Access#12021

OHEJP-RaDAR-D-JRP3-3.6 Comparative Exposure Assessment of ESBL-Producing Escherichia coli Through Seafood Consumption

BASE

init.form.title.accessOptions

init.form.helpText.accessOptions

init.form.title.accessOptions

init.form.helpText.accessOptions

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Open Access#32021

Agricultural Holdings and Slaughterhouses' Impact on Patterns of Pathological Findings Observed during Post-Mortem Meat Inspection

BASE

Aufsatz(elektronisch)#410. August 2018

A Probabilistic Transmission Model for the Spread of Extended‐Spectrum‐β‐Lactamase and AmpC‐β‐Lactamase‐Producing Escherichia Coli in the Broiler Production Chain

In: Risk analysis: an international journal, Band 38, Heft 12, S. 2659-2682

ISSN: 1539-6924

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Aufsatz(elektronisch)#828. Dezember 2022

Modeling of interventions for reducing external Enterobacteriaceae contamination of broiler carcasses during processing

In: Risk analysis: an international journal, Band 43, Heft 10, S. 1933-1945

ISSN: 1539-6924

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Open Access#92020

ChromID® CARBA Agar Fails to Detect Carbapenem-Resistant Enterobacteriaceae With Slightly Reduced Susceptibility to Carbapenems

BASE

Open Access#112020

ChromID® CARBA Agar Fails to Detect Carbapenem-Resistant Enterobacteriaceae With Slightly Reduced Susceptibility to Carbapenems

BASE

Open Access#122021

Isolation Procedure for CP E. coli from Caeca Samples under Review towards an Increased Sensitivity

BASE

Open Access#142020

ChromID(®) CARBA Agar Fails to Detect Carbapenem-Resistant Enterobacteriaceae With Slightly Reduced Susceptibility to Carbapenems

BASE