Suchergebnisse

4180 Ergebnisse

Sortierung:

Buch(elektronisch)#12019

Innovations in Traditional Foods

init.form.title.accessOptions

init.form.helpText.accessOptions

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Open Access#22020

Transmission of Traditional Food Knowledge

BASE

Open Access#32018

Food safety challenges associated with traditional foods of Turkey

BASE

Open Access#42016

Promoting food security through indigenous and traditional food crops

BASE

Buch(elektronisch)#52016

Eating Traditional Food: Politics, identity and practices

In: Routledge Studies in Food, Society and the Environment

init.form.title.accessOptions

init.form.helpText.accessOptions

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Open Access#62021

ADAPTING SUSTENANCE: INDIGENOUS PEOPLE PRESERVE TRADITIONAL FOOD SOURCES

BASE

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

init.form.title.accessOptions

init.form.helpText.accessOptions

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Open Access#92016

Traditional food products and trade: exploring the linkages

BASE

Aufsatz(elektronisch)#102013

The Protection of Traditional Foods in the EU: Traditional Specialities Guaranteed

In: European Law Journal, Band 19, Heft 4, S. 545-576

Bestellen über Subito

init.form.title.accessOptions

init.form.helpText.accessOptions

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

SSRN

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Aufsatz(elektronisch)#132016

Traditional Food Products and Trade: Exploring the Linkages

In: SECO/WTI Academic Cooperation Project Working Paper Series 2016/17

init.form.title.accessOptions

init.form.helpText.accessOptions

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

SSRN

Working paper

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Open Access#152018

Memories of traditional food culture in the kampong setting in Singapore

BASE