Make or buy?: Lebensmitteltechnologie und Lebensstil
In: Unterricht Arbeit + Technik, Band 10, Heft 39, S. 4-5
ISSN: 1438-8987
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In: Unterricht Arbeit + Technik, Band 10, Heft 39, S. 4-5
ISSN: 1438-8987
In: Schriftenreihe der Fachhochschule Neubrandenburg
In: Reihe D, Technologie 6
In: Allgemeine Information / Europäische Kommission, Wissenschaft, Forschung und Entwicklung
World Affairs Online
In: Grundlagen und Fortschritte der Lebensmitteluntersuchung und Lebensmitteltechnologie 19
In: Schriftenreihe der Professur für Molekulare Lebensmitteltechnologie v.8
Intro -- Chapter 1 General Introduction -- 1 Fungal infections in the vineyard -- 2 Copper in winemaking -- 3 Influence of polyphenoloxidases on wine color -- 4 Glutathione in winemaking -- 5 Alternative antioxidative agents and techniques in winemaking -- 6 Aims of the thesis -- Chapter 2 Influence of glutathione on yeast fermentation efficiency under copper stress -- 1 Introduction -- 2 Materials and methods -- Chapter 3 Oxidation of wine polyphenols by secretomes of wild Botrytis cinerea strains from white and red grape varieties and determination of their specific laccase activity -- 1 Introduction -- 2 Materials and methods -- 3 Results and discussion -- 3 Results and discussion -- Chapter 4 Concluding remarks -- 1 Interactions of copper and glutathione during fermentation -- 2 Impact of laccases from different Botrytis cinerea isolates on wine phenoliccompounds -- Summary -- Zusammenfassung -- Acknowledgement.
In: Fragen & Antworten
In: Recommendations of the BioEconomyCouncil [7]
In: Dokumentation der ... FEI-Diskussionstagung und der Kölner FoodTec-Tage 64
In: Publication 2063/E
In: Rundgespräche der Kommission für Ökologie 15