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Open Access#12020

Future outlook ; Traditional Balkan foods: Future outlook

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Aufsatz(elektronisch)#22014

Der Balkan im Kochtopf: Essen und Ethnizität, Konsum und Kultur am Küchentisch

In: Südosteuropäische Hefte, Band 3, Heft 1, S. 12-23

ISSN: 2194-3710

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Open Access#32019

From the history of fine cuisine from Renaissance to present day. Highlights of Sibiu

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Open Access#42020

Balkan features of the image of Odessa: ways of formation and modern manifestations ; Балканські риси образу Одеси: шляхи формування та сучасні прояви

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Aufsatz(elektronisch)#52014

Die jugoslawischen Fabriken guten Geschmacks

In: Südosteuropäische Hefte, Band 3, Heft 1, S. 24-43

ISSN: 2194-3710

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Aufsatz(elektronisch)#7Juli 1913

Le Croissant-Rouge pendant la guerre Faik Pacha Della Sudda

In: Bulletin international des sociétés de la Croix-Rouge, Band 44, Heft 175, S. 260-261

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Aufsatz(elektronisch)#820. September 2023

CHORBA'S ORIENTALISM IN SOUTH SLAVIC PHRASEOLOGY

In: Bulletin of the Chuvash State Pedagogical University named after I Y Yakovlev, Heft 2(119), S. 020-027

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Open Access#92018

Annual report on migration and asylum (2017)

In: http://orbilu.uni.lu/handle/10993/36881

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Open Access#102018

Rapport annuel sur les migrations et l'asile (2017)

In: http://orbilu.uni.lu/handle/10993/36882

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