Buch(elektronisch)2014

Food Safety: Researching the Hazard in Hazardous Foods

In: Advances in Hospitality and Tourism

In: Advances in Hospitality and Tourism Ser.

init.form.title.accessOptions

init.form.helpText.accessOptions

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Abstract

The book provides a thorough review of current food safety and sanitation information with practical applications of current research findings included. The book surveys and examines the prevailing research and applications and reviews specific operational issues such as power or water emergencies. It also covers food safety and sanitation in various environments, such as restaurants, schools, and fairs and festivals. It is multidisciplinary in that it comprises culinary, hospitality, microbiology, and operations analysis. Topics include:Importance of food safety in restaurantsHistory of food

Weitere Versionen:

Buch(elektronisch)#12014

Food safety: researching the hazard in hazardous foods

In: Advances in hospitality and tourism book series

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Themen

Food adulteration and inspectionRestaurants -- SanitationFood -- MicrobiologyFood--Safety measuresFood SafetySanitationRestaurantsAdulteración e inspección de alimentos

Sprachen

Englisch

Verlag

Apple Academic Press

ISBN

9781926895703

Problem melden

Wenn Sie Probleme mit dem Zugriff auf einen gefundenen Titel haben, können Sie sich über dieses Formular gern an uns wenden. Schreiben Sie uns hierüber auch gern, wenn Ihnen Fehler in der Titelanzeige aufgefallen sind.