Buch(elektronisch)2015

Food safety in China: a comprehensive review

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Abstract

1. Market Supply and Quality and Safety of Major Edible Agricultural Products -- 2. Food industry development and food quality in the production chain -- 3. Food safety supervision in circulation and food quality and safety -- 4. Quality and safety of import and export food -- 5. Food safety risk assessment and risk characteristic analysis at the macrolevel -- 6. Food safety evaluation and concerns of urban and rural residents -- 7. Evolutionary development of the Chinese food safety legal system -- 8. Evolution and reform of the Chinese food safety management system -- 9. Construction and development of a food safety standard system -- 10. Research report on food safety information disclosure -- 11. Food safety incidents of concern in 2011 in chinese mainland and a brief review -- 12. Research on agricultural production mode transformation: vegetable farmers' willingness to adopt biopesticides in Cangshan County, China -- 13. Main conclusions and research prospects.

Weitere Versionen:

Buch(gedruckt)#12015

Food safety in China: a comprehensive review

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Buch(elektronisch)#22014

Food Safety in China: A Comprehensive Review

init.form.title.accessOptions

init.form.helpText.accessOptions

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Themen

Sprachen

Englisch

Verlag

CRC Press

ISBN

9780429160042

Problem melden

Wenn Sie Probleme mit dem Zugriff auf einen gefundenen Titel haben, können Sie sich über dieses Formular gern an uns wenden. Schreiben Sie uns hierüber auch gern, wenn Ihnen Fehler in der Titelanzeige aufgefallen sind.