Buch(gedruckt)2022

Handbook of research on food processing and preservation technologies, Volume 2, Nonthermal food preservation and novel processing strategies

In: Innovations in agricultural and biological engineering

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Abstract

High-Pressure Processing and Preservation of Foods / Robina Rai, Swastika Das, and Shyam Kumar Singh -- Ultrasonication of Foods / Brindha Deivendran, Madhumitha Maran, and S. Subhashini -- Microwave Vacuum Dehydration Technology in Food Processing / Ronit Mandal and Anubhav Pratap Singh -- Thermoelectric Refrigeration Technology for Preservation of Fruits and Vegetables / Prasad Chavan, Gagandeep Kaur Sidhu, and Mohammed Shafiq Alam -- Electrospinnability of Food-Grade Biopolymers / B. G. Seethu, R. Devaraju, B. Rajunaik, F. Magdaline Eljeeva Emerald, Heartwin A. Pushpadass, B. Surendra Nath, and Laxmana N. Naik -- Technologies for Shelf-Life Enhancement of Herbs and Leafy Vegetables / R. S. Gaudham, Rohit Kumar, Rajasree Ranjit, Arun Sharma, Pramod K. Prabhakar, and Neela Emanuel -- Advanced Methods of Encapsulation / Priyanka Kundu and Prerna Gupta -- Ozonation: Potential Applications in Oilseeds Storage / Gurjeet Kaur, Gagandeep Kaur Sidhu, Jashandeep Singh, and Preeti Birwal -- Role of Vacuum Technology in Food Preservation / Aswin S. Warrier -- Advanced Encapsulation Methodologies for Herbal Food Products / Sadhna Mishra, Arvind Kumar, Shikha Pandhi, and Dinesh Chandra Rai -- Encapsulation of Probiotics by Electrospinning / Aditya P. Sukumar, P. Devikrishna, F. Magdaline Eljeeva Emerald, Heartwin A. Pushpadass, and B. Surendra Nath -- Design and Applications of Mechanical Expellers in Dairy, Food, and Agricultural Processing / Rajasekhar Tellabati and Rekha Ravindra Menon.

Weitere Versionen:

Buch(elektronisch)#12021

Handbook of Research on Food Processing and Preservation Technologies: Volume 2: Nonthermal Food Preservation and Novel Processing Strategies

In: Innovations in Agricultural and Biological Engineering Ser.

init.form.title.accessOptions

init.form.helpText.accessOptions

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Buch(elektronisch)#22021

Handbook of research on food processing and preservation technologies: Volume 2: Nonthermal food preservation and novel processing strategies

In: Innovations in agricultural and biological engineering

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Problem melden

Wenn Sie Probleme mit dem Zugriff auf einen gefundenen Titel haben, können Sie sich über dieses Formular gern an uns wenden. Schreiben Sie uns hierüber auch gern, wenn Ihnen Fehler in der Titelanzeige aufgefallen sind.